Hvad tilbyder vi?

Trend-Tours

BrandtDings har i mere end 5 år arrangeret skræddersyede inspirationsrejser for virksomheder og organisationer i den europæiske fødevaresektor. Ture og rejser bliver altid udviklet i et tæt samarbejde, så vi sikrer at inspirationen og ideerne også kan omsættes efter hjemkomsten.

BrandtDings har gennemført ture og rejser for alt fra nationale fødevarekooperativer, over ERFA-grupper til delegationer fra kommuner. Vi har hovedfokus på at besøge inspirerende lokationer og møde relevante faglige sparringspartnere.

Derudover har vi også arrangeret workshops inden for alt fra produktudvikling til digital markedsføring. Når det har været ønsket, har vi også planlagt den samlede rejse inklusive transport, overnatning og forplejning. Turene har hovedsageligt været i København og omegn (Greater Copenhagen), men vi har også arrangeret ture til Stockholm og London.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om muligheder for at skabe den helt rette tur for jer her .Markedshaller

Med baggrund i vores veldokumenterede viden om, og succes med, etablering af fødevaremarkeder, har vi været tilknyttet som rådgivere i flere projekter.

Vi kan med vores viden involveres allerede i projekteringsfasen af selve byggeriet og har ofte fungeret som sparringspartner for bygherre, ingeniører og arkitekter.

Vores hovedekspertise er at rådgive i forbindelse med opbygningen af forretningsmodellen, samarbejdsorganisationer, strategi og identitet, samt udvælgelse af de rigtige stadeholder og opbygning af driftsorganisationen.

I kan her se nogle af de projekter som BrandtDings har været involveret i.Fødevarekoncepter

Vi har erfaring med alle udviklingsfaserne lige fra enkelte produkter til åbning af flere salgssteder. Vi har erfaring fra flere projekter som viser at ved at bruge ressourcer på rigtige planlægning og strategi for konceptet fra starten, så bliver man ikke kun bedre positioneret på markedet, men sparer faktisk også penge i etablerings- og udviklingsfasen. Det vil vi rigtig gerne hjælpe med.

I kan her se nogle af de projekter som BrandtDings har været involveret i.

Bestyrelsesarbejder

Søger i et bestyrelsesmedlem som deltager aktivt i udvikling af virksomheden og kan være en både kreativ og coachende sparringspartner for direktionen?

Med en bestyrelsesuddannelse fra Niels Brock, erfaring fra både bestyrelses- og advisory board arbejde, så er Niels Lønborg Brandt-Badaire måske også en mulig kandidat til jeres bestyrelse. Skriv til Niels her hvis I vil i dialog herom.